— Blog —
 

Důležitou informací pro všechny příznivce Vraního Vrchu je blížící se stěhování celého paddocku z Volanova u Trutnova do Svobody nad Úpou. Postupný přesun se uskuteční do konce roku 2019. Vzhledem k přesměrování energie k přípravám spojených se stěhováním, omluvte úsporný režim našeho fungování. Pro bližší informace nás kontaktujte.

Zajímají vás aktuality z našeho paddocku? Jak vypadá naše rutina i výjimečné události? Pokroky našich koní? Klikněte na následující odkaz a sledujte nás na instagramu.

AshaaDox

29.07.2018

Další neděle ve znamení vzdělávání se a posouvání o krůček dál. Seminář se skvělou a trpělivou Soňou Kalouškovou alias AshaaDox. I přes vysoké teploty parného léta se účastníci soustředili na maximum. Většina jezdců pojala lekce především sedově, se snahou naučit se svému koni co nejméně překážet, zvýšit své sebevnímání a sebekontrolu. Těšíme se na...

Poslední červnovou sobotu vyrazila Vendula Šklíbová s Ivanem a Tereza Pejosová s Fatimou na první bezudidlové drezurní závody do Josefova u Jaroměře. Pro oba koně se jednalo o jejich první drezurní soutěž a vyrazili se okoukat na zkušenou :-) . Obě dvojice jely úlohy Z(A) a Z(B). Ivánek udělal dojem a z obou soutěží si odnesl krásná třetí místa....

Od středy 6.6. do soboty 9.6. na Vraním Vrchu probíhal další, dlouho očekávaný, seminář s Katkou Santarovou. Dvanáct účastníků společně s Katkou se každý den postaralo o informacemi nabytý program. Více takových seminářů! Opět děkujeme a těšíme se na příště.

Kolesa

28.04.2018

Na jarní vytrvalostní závody do Koles letos z Vraního Vrchu kromě Terezy Pejosové s Fatimou vyrazili ještě Petr Vaněk se Šaranem a Vendula Šklíbová s Eliotou. Fatima startovala v soutěži Z (40 km), Šaran s Eliotou, pro které se jednalo o premiéru začínali na 20 km. Všichni tři úspěšně dokončili. Tereza s Fatimou získala 13. místo s průměrnou...

Hoštka

31.03.2018

Poslední březnový víkend vyrazila Tereza Pejosová s Fatimou na jejich letos první společné vytrvalosti do Hoštky. Začaly proto zvolna na 20km. Boty zapomněly doma (pro koně :-) ) ale i tak se Fatima chovala vzorně a přes ne zcela příznivé počasí získala 4. místo.

Jezdecký ples

03.02.2018

Na začátku února i parta z Vraního Vrchu přezula z holínek do lakýrek a lodiček a vyrazila za kulturou na již tradiční jezdecký ples královehradecka. Více slov netřeba :-)

V pátek 13.10. Tereza Pejosová společně s Fatimou vyrazila na vytrvalostní závody do Koles. Úspěšně prošly vstupní veterinární kontrolou a v sobotu startovali v soutěži stupně Z (40km). Úspěšně dokončily a s průměrnou rychlostí 13,92km/h se umístily na 11.místě. Gratulujeme.