— Blog —
 

V minulém týdnu měl trutnovský okres jarní prázdniny. My jsme nezaháleli a nabídli veřejnosti dny u koní pro děti.

A co jste dělali o Vánočních prázdninách Vy?
My jsme s některými dětmi z našich kroužků nelenili a 29.12.2022 jsme se zúčastnili Vánočních her pro děti na koních, které pořádal TJ Krakonoš Trutnov. Nemuseli jsme nikam jezdil, hry se konali v jezdeckém areálu, který máme doslova pod kopcem.

Nevíte co s dětmi o jarních prázdninách? Milují koně? Chcete aby poznali, co vše obnáší mít koně? Neváhejte a přihlašte je k nám na program u koní.
Tento program bude probíhat celé jarní prázdniny.
Program je vhodný pro děti od 7 do 12 let.
Každý den od 8 do 15.30 bude probíhat program u koní, který obnáší...

Letošní léto bylo opravdu táborové. Na Vraním vrchu se konaly celkem 4 turnusy příměstských táborů. Každý tábor byl určen pro určitou skupinu dětí, které byla přizpůsobena náplň tábora. Děti byly rozděleny podle věku a zkušeností s koňmi do katergorií: nejmenší děti začátečníci ve věku 3-6 let, začátečníci ve věku 6-12 let, pokročilejší děti ve...

Individuální témata od problémů s koňmi, řešení práce ve volnosti bez utíkání koně, tak aby s Vámi chtěl být, až po drezurní práci s pokročilými studenty. Diváci jsou vítáni v neomezeném množství, účastníci s koňem se musí dopředu nahlásit. V současné době jsou volná 2 místa pro účastníky s koněm.

I v letošním roce se konaly příměstské tábory, tentokrát tři turnusy, kde se vystřídalo celkem 25 dětí, od začátečníků až po pokročilé jezdce s vlastními koňmi, ve věku 6-15 let.

2. ročník příměstského tábora "Prázdniny s koňmi na Vraním Vrchu" se stal první oficiální akcí zapsaného spolku Hiporehabilitace. Tábor proběhl v týdnu od 3. 8. do 7. 8. 2020 v nově vybudovaném areálu Vraního vrchu v Mladých Bukách.
Péči o deset dětí a zajištění hladkého průběhu tábora měl na starost pětičlenný tým pracovníků...